Minun vaientamisyritys pahoinpitelyllä ja tappouhkauksilla

Paljastettuani Kempin, Baarmanin ja poliisin toiminnan, minut on yritetty vaientaa mm. seuraavilla tempuilla:

  1. Sain yöllä uhkaavia puheluita tuntemattomasta numerosta, mm. puhelun mieheltä, joka väitti seisovansa oveni takana 23.30 ja tekstareilla kyseltiin ”Miten yösi meni?”.
  2. Kotini eturappuselle, taloni eteen ja tontilleni tuotiin pelottelutarkoituksessa mm. puukko, pullollinen keltaista nestettä (näytti virtsalta), ilmiselvät murtovälineet ja koiranpaskaa. Lapseni leikkimökkiin ilmaantui minulle tuntemattoman miehen henkilökortti. Tätä ennen 53 ikävuoteni aikana kotiini ei ole ilmaantunut ainuttakaan outoa tavaraa.
  3. Toimitin esineet ja nesteen poliisille. Poliisi ei tutkinut esineistä edes sormenjälkiä eikä analysoinut pullossa olevaa nestettä.
  4. Julkistettuani 22.11.19 virkamafia.fi-sivun sain 25.11.19 tappouhkauksen, jonka takia jouduin pakenemaan kodistani 26.11.19. Illalla 11.12.19 minut pahoinpideltiin nyrkein ja jollain patukalla hakkaamalla. Kaksi hammasta hajosi, kasvoissa on näkyviä ruhjeita, selkä täynnä hakkausjälkiä ja mustelmia on myös jalassa ja käsivarressa. Valokuvistani näkyy, mihin virkarikollisuuden paljastaminen ja sananvapauden käyttö Suomessa pahimmillaan johtaa. Se johtaa ihan samanlaisiin tekoihin kuin naapurissa Venäjällä. Olenko seuraavaksi Suomen Anna Politkovskaja eli pääsenkö Suomessa hengestäni virkamafian paljastamisen takia eli samoista syistä, joista Politkovskaja murhattiin?

Poliisi tutkinnanjohtajana oman virkarikoksensa tutkinnassa ja muita hyvä veli-suojelun temppuja

Vaadin 26.11.19 jättämälläni rikosilmoituksella ja valtionsyyttäjä Raija Toiviaiselle ja valtakunnansyyttäjänvirastolle osoittamallani vaatimuksella virkamafia.fi-sivuilla kuvattujen kaikkien tekojen normaalia esitutkintaa, ja että tutkinnantappopäätöksiä tehneiden ja tutkintaa makuuttaneiden poliisien (Merja Laitinen, Kari Siivo, Markku Kukko ja Kimmo Halme) toimintaa tutkitaan virkarikoksina. Tähän virkamafia vastasi jälleen perinteisillä tutkinnantappopäätöksillä:

  1. Raija Toiviainen ei vastannut mitään. Raija haluaa mieluummin ”tutkia rikoksina” Päivi Räsäsen 15 vanhoja Raamatun siteerauksia. Toiviainen peittelee sivuillani kuvattuja tekoja ja on mukana mahdollistamassa poliisin laitonta tutkinnantappotoimintaa.
  2. Toiviaiselle 26.11.19 lähettämäni selvitysvaatimus poliisin tutkinnantappotoiminnasta ja siihen liittyvä rikosilmoitukseni aineisto sisältää satoja sivuja. Valtakunnansyyttäjänviraston hyvä veli-suojelija Heidi Savukoski laati jo alle vuorokaudessa 27.11.19 perinteisen tutkinnantappopäätöksen, jolla tahallaan esti kaiken tutkinnan. Päätös on laadittu ajassa, jossa aineistoa ei ole pystynyt edes lukemaan, saati aineistoon perehtymään. Laillisuusvalvonta, tutkinta ja syyteharkinta, jota tehdään aineistoon perehtymättä ja aineistosta riippumatta, ei ole valvontaa, tutkintaa eikä syyteharkintaa. Se on valehtelua virkarikollisen toiminnan tutkimisen estämiseksi ja peittelemiseksi.
  3. Tehtyäni 5.12.19 reklamaation Toiviaiselle Savukosken 27.11.19 rustaamasta uusimmasta tutkinnantapporatkaisusta, Länsi-Uudenmaan rikosylikomisario Keijo Moilanen väänsi Toiviaisen puolesta ”vastaukseksi” varsinaisen tutkinnallisen vitsin. Olin virkamafia.fi-sivuilla vaatinut Kimmo Halmeen, Merja Laitisen, Markku Kukon ja Kari Siivon tutkinnantappotoiminnan tutkintaa virkarikoksena https://virkamafia.fi/julkiset-vaatimukset/, Moilanen ilmoitti minulle s-postilla 13.12.19, että on Raija Toiviaiselta saamansa tehtävän mukaisesti nimittänyt Kimmo Halmeen tutkinnanjohtajaksi eli faktisesti siis tutkinnanjohtajaksi myös omaa virkarikostaan koskevassa asiassa. Kun poliisi ”johtaa” oman virkarikoksensa muka puolueetonta tutkintaa ja on juridinen vastapuoleni, ”tutkinnan” tuloksenkin voi arvata jo etukäteen ja puolueettomuutta ja laillisuutta siinä tutkinnassa on tasan 0 %.
  4. Moilanen myös valehteli tahallaan, että tutkintapyyntöni olisi koskenut asiaa 5530/S/12651/19, vaikka kirjallisesti laatimani tutkintapyyntö koskee ihan selvästi kaikkia virkamafia.fi-sivuilla kuvattuja tekoja ja myös Halmeen, Laitisen, Siivon ja Kukon toimintaa eikä vain 18.11-22.11.19 tekemääni rikosilmoitusta kotiini ilmaantuneista puukoista ym. esineistä. Kukon, Laitisen ja Halmeen estämät tutkinnat on toteutettu ihan eri asianumeroilla. Lisäksi on epäselvää ja poliisi on jättänyt minulle kertomatta, MITÄ asioita tuo asianumero 5530/S/12651/19 edes koskee ja miksi asia on  kirjattu S-asiana eli muuna kuin rikosasiana, vaikka olen tehnyt 23.10.19 rikosilmoituksen Kempin virkarikoksista ja siihen liittyvistä Baarmanin ja Saksan ym. väärennys- ja kiristysrikoksista, laittomista uhkauksista ja kenttäpoliisit ovat miehelleni kertoneet 11.12.19, että he ovat kirjanneet minuun kohdistuneesta pahoinpitelystä viran puolesta rikosilmoituksen. Törkeä virka-aseman väärinkäyttö, törkeä kiristys, väärennykset, törkeä todistusaineiston vääristeleminen, laittomat uhkaukset ja pahoinpitely ovat R-asioita eli ihan selviä rikosasioita. Miksi ne kaikki onkaan siis tahallaan kirjattu S-asiana ja epäselvää on, onko 23.10.19-11.12.19 jätettyjä rikosilmoituksia poliisissa koskaan edes kirjattu vai onko kirjaamista tahallaan estetty.  
  5. Lähetin Raija Toiviaiselle 13.12.19 selvitysvaatimuksen Moilasen ja Halmeen toiminnasta ja tein rikosilmoituksen Moilasen ja Halmeen 13.12.19 varsin persoonallisesta ”tutkinnanjohtaja”-prosessista, jossa rikosilmoitukseni kohteena oleva poliisi (joka on vastapuoleni) muka toimii oman virkarikoksen tutkinnanjohtajana. Nähtäväksi jää, miten pikaisesti seuraava tutkinnantappopäätös saapuu ja vastaako siihen Toiviainen itse vai laittaako taas Moilasen tai jonkun muun yhtä härskin tutkinnantappajan asialle.

Lapseni tappoyritys, jatkuvat pahoinpitelyt ja niiden tutkinnan estäminen

Virkamiehet tilasivat poliisit laittomalla keikalle estämään lapseni potkijan ja hakkaajan nimien ja valvontavastuussa olevien kerhotätien nimien salaamista. Ruohosen kirjassa annettiin etukäteen ohjeet samanlaiseen koulussa autolla ajamalla tapahtuvaan murhaan ja virkamiesten toteuttamaan rikoksen peittelyyn.


Näistä videiosta näkyy, kuinka Liisa Saarniniemi ja Ritva Limnell valehtelevat ja tilaavat Rauli Salosen koplan poliisit estämään tahallaan tiedonsaantioikeutta ja antamaan kunnallisvirkamiehille neuvoja ”itsekriminointisuojasta” eivätkä sen sijaan kehota ketään virkamiestä lopettamaan tahallista rikollista toimintaa.